Poroke

in poročna potovanja

Ljubezen je nekaj, kar nas vse v življenju plemeniti. A poročni dan je edinstven v vašem življenju. Ni le korak, temveč je nova pot, na katero se podajata dva, ki sta pripravljena deliti življenje. Poročni dan naj bo dan vaših sanj, točno tak, kot ste si ga zamislili oz. zaželeli.

Veseli dogodek pa seveda zahteva priprave. V kolikor ste se odločili za poroko na safariju, sredi afriške ravnice, poroko med Masaji ali poroko na rajskem otoku z neskončnimi peščenimi plažami, obdanem s koralnimi grebeni in prelepim bujnim tropskim cvetjem, vam na pomoč lahko priskočimo mi.

ZAKAJ IZBRATI

LIBERTY TRAVEL?

S porokami na afriškem safariju in na Zanzibarju imamo veliko neprecenljivih izkušenj. Romantičen obred pod kokosovimi palmami in večerja na plaži z očarljivim pogledom na Indijski ocean… polet z balonom in ogled živali od zgoraj… nepozabna srečanja z levi, sloni, žirafami, povodnimi konji... morje, palme in mili zvoki izpod inštrumentov domačinov… škrlatni sončni zahod… izvrstna kuhinja in očarljiva mešanica orientalsko-afriške kulture… To bodo brez dvoma najlepši dnevi vašega življenja.

Organizacije se bomo lotili z veliko predanosti!

Poskrbeli bomo za vse malenkosti, da bo vam energija ostala za tiste res osebne podrobnosti, ki se jim boste želeli posvetiti. Z veseljem prevzamemo vaše skrbi! OBIŠČITE NAS NA DUNAJSKI 109, PIŠITE NAM NA REZERVACIJE@LIBERTY-INT.COM ALI NAS POKLIČITE NA BREZPLAČNO TELEFONSKO ŠTEVILKO 080 11 71 IN NAM SPOROČITE VAŠE ŽELJE.

Vaš dan nam pomeni izziv in neizmerno veselje. Upamo, da nam boste zaupali tako odgovorno nalogo, kot je organizacija vašega poročnega potovanja in vašega poročnega dne.

Poroke Afrika - safari in Zanzibar Poroke Afrika - safari in Zanzibar 2 Poroke Afrika - safari in Zanzibar 3