Golf v kenijski prestolnici, kenijski safari in počitnice na obali Indijskega oceana - Windsor, Mara Intrepids in Dream of Africa

windsor-golf-hotel-country-club_021299_full_2.jpg

Beseda safari v svahiliju pomeni potovati … potovali boste po prostranstvih Kenije, občudovali živali, naravo in prijazne domačine… igrali golf … ter počivali na eni od peščenih plaž 400 kilometrov dolge obale, ki se ob Indijskem oceanu razteza med Somalijo in Tanzanijo in nad katero se je navduševal že Hemingway, ki je neskončnim peščenim plažam in koralnim grebenom pripisal sloves neprimerljivih na zemeljski obli. Številne legende o tem področju so opisane v pravljicah 1001 noči, najbolj znana pa je tista o trgovcu Sinbadu, ki je trgoval vzdolž kenijske obale.… si lahko želite še kaj več?!

1. dan: NAIROBI

Po pristanku na mednarodnem letališču v kenijski prestolnici, kjer vas bo pričakal naš predstavnik, prevoz do hotela Windsor golf & Country club****/*. Prosto za kosilo. V popoldanskem času boste imeli možnost uporabe golf igrišča (z 18 luknjami) vašega hotela. Nočitev z zajtrkom.

2. dan: NAIROBI

Po zajtrku prevoz do golf kluba Muthaiga z golf igriščem z 18 luknjami. Prosto za igranje golfa. Povratek v vaš hotel in nočitev.

3. dan: NAIROBI

Po zajtrku prevoz do golf kluba Limuru z golf igriščem z 18 luknjami. Prosto za igranje golfa. Povratek v vaš hotel in nočitev.

4. dan: NAIROBI - MASAI MARA

Po zajtrku prevoz do letališča in 45 minutni let do narodnega parka Masai Mara. Po pristanku prevoz do kampa Mara Intrepids****. Nastanitev in kosilo. Sledi raziskovanje nacionalnega parka, ki je verjetno eden najlepših v vzhodni Afriki. Nepozabna srečanja z levi, sloni, gepardi, zebrami, žirafami, bivoli, gazelami… pred vašimi očmi se bo odvijal živalski svet v malem. Povratek v kamp, večerja in nočitev.

5. - 6. dan: MASAI MARA

Na "lov" za pisano živalsko druščino se boste ponovno podali zgodaj zjutraj, še pred vašim zajtrkom, ko si plenilci lovijo svoj jutranji obed. Živali so v tem času najbolj aktivne, zato obstaja večja možnost, da jih vidite na lovu. Povratek za zajtrk in po zajtrku ponovno safari. Povratek za kosilo, večerni safari, povratek za večerjo in nočitev.

7. dan: MASAI MARA - NAIROBI - MOMBASA

Po zajtrku še zadnji safari pred vašim odhodom. Po safariju povratek v kamp in kosilo. Po kosilu prevoz do letališke steze in polet do Nairobija ter nadaljevanje leta do Mombase, kjer si boste privoščili še nekaj dni počitnic na rajskih plažah indijskega oceana. Po pristanku na obali, prevoz do hotela Dream of Africa***** (ali kakšnega drugega hotela, ki bo na voljo v vašem terminu) in nastanitev (storitev vse vključeno). Večerja in nočitev.

8. - 10. dan: MOMBASA

Mombasa z okolico ponuja številne zanimivosti. V naslednjih dneh boste imeli dovolj časa in veliko možnosti za spoznavanje teh krajev, njihovih čarov in njihovih prebivalcev.

11. dan: MOMBASA

Prevoz do letališča za vaš let proti domu.

SVETUJEMO VAM, DA NAM SPOROČITE ŽELEN DATUM ZAČETKA IN KONCA VAŠEGA POTOVANJA, MI PA VAM BOMO Z VESELJEM POSLALI IZRAČUN CENE IN PREVERILI MOŽNOST LETALSKIH VOZOVNIC!