Poroke in poročna potovanja

Romantična večerja sredi afriške ravnice, polet z balonom in ogled živali od zgoraj, nepozabna srečanja z levom, slonom, leopardom, gepardom, žirafo, povodnim konjem,... morje, palme in mili zvoki izpod inštrumentov domačinov...

Si lahko želimo kaj več od popolne POROKE oziroma POROČNEGA POTOVANJA, ki ju za vas pripravimo na osnovi vaših želja? Avanturističen afriški safari s kombinacijo romantičnih počitnic na plaži Zanzibarja ali pa samo neskončnost belih plaž in tropskega paradiža - to bodo brez dvoma najlepši dnevi vašega življenja.

Rajski Zanzibar in Pemba

POROKO VAM LAHKO PRIPRAVIMO V RAZLIČNIH HOTELIH, NA RAZLIČNIH KRAJIH, NA RAZLIČNE NAČINE! 

PROGRAM: Poroka na Zanzibarju

Ste kdaj pomislili, da bi se poročili na rajskem otoku z neskončnimi belimi peščenimi plažami, obdanem s koralnimi grebeni in prelepim bujnim tropskim cvetjem? Stoletja dolgo sta Zanzibar in Pemba marsikomu vzbujala mistične in čarobne predstave in to lahko za otoka začimb rečemo še danes.

Brez dvoma sta Zanzibar in Pemba ena izmed najbolj romantičnih destinacij za poroke ali poročna potovanja. V sebi združujeta podobo turkizno modrega morja, snežno belih peščenih plaž, izvrstne kuhinje in očarljive mešanice orientalsko-afriške kulture, ki je vpliv Zahoda še ni pretirano iznakazil.

Si torej lahko predstavljate kaj bolj romantičnega kot preživljane prvih trenutkov skupnega življenja na peščeni plaži mističnega otoka ... z očarljivim pogledom na Indijski ocean ... s škrlatnim sončnim zahodom... in nedotaknjenimi plažami nad katere se sklanjajo kokosove palme?

V objemu enega izmed romantičnih hotelov, ki ga bomo izbrali samo za vas glede na vaše želje, poroke oz. medenih tednov ne boste nikdar pozabili. Osebje hotela bo poskrbelo, da bo vsak dan, ki ga boste preživeli v njihovi družbi, nekaj posebnega in nepozabnega.

NV__5586.JPG

Ob prihodu v hotel vas bo v sobi poleg cvetličnega aranžmaja čakal krožnik osvežujočega tropskega sadja. Seveda se za mladoporočenca spodobi, da si nazdravita s penečim vinom, ki bo ravno prav ohlajeno pravšnja dobrodošlica za vaše medene tedne.

Hrana je že sama po sebi poglavje zase, še posebno pa na svoj račun pridejo ljubitelji morskih dobrot.

Predstavljajte si, da ležite s svojo izbranko/svojim izbrancem v postelji na balkonu pod zvezdnatim nebom, osebje pa vas razvaja s kanapeji. Tudi takšno vzdušje lahko pričaramo samo za vas!!

Za spomin vas bomo tudi obdarili. S čim? To pa naj zaenkrat ostane skrivnost. Saj veste, presenečenja so vedno sladka!

Safariji za mladoporočence

Bi želeli svoje medene tedne preživeti na prav poseben način? Kaj pravite na romantično afriško dogodivščino, kjer je poskrbljeno za prav vsako podrobnost? Za poročna potovanja vam na razpolago ponujamo izbor safarijev, kjer bo vsak dan, ki ga boste preživeli, nekaj posebnega in nepozabnega - tako kot je dogodek, ki ga praznujete.

Ker želimo, da bi bili vaši medeni tedni eden izmed najlepših trenutkov, ki jih boste kdajkoli preživeli z vašim partnerjem, bomo samo za vas pripravili številna presenečenja - šopek rož ob prihodu na letališče, steklenico penine in košarico tropskega sadja ob vaši postelji na dan prihoda, večerjo presenečenja v divjini, darilce in še in še ... da ne bomo vsega našteli. Kakšno presenečenje mora namreč ostati skrito!

In kaj je lahko še lepšega in bolj romantičnega po safariju kot preživljanje prvih trenutkov skupnega življenja na nedotaknjeni peščeni plaži nad katere se sklanjajo kokosove palme... z očarljivim pogledom... in škrlatnim sončnim zahodom?

VI IZBERITE SVOJ RAJ, ZA OSTALO BOMO POSKRBELI MI!

Za natančen program poročnega potovanja nas prosimo kontaktirajte, da najprej izberemo hotel in določimo število dni, ki jih imate na voljo. Poroko ali poročno potovanje vam bomo pripravili po meri.

a2.jpg