Zagotovljeni skupinski odhodi

Zagotovljeni skupinski odhodi so klasični programi srednje kvalitete (3*-4*), ki vključujejo največje znamenitosti. Odhodi so ob določenih dneh, cene takih safarijev pa so ugodnejše od individualnih odhodov (a la carte), ker si v tem primeru ceno vozila in vodnika delite z drugimi sopotniki. Sopotniki niso nujno slovenskega državljanstva, temveč so turisti iz celega sveta.

Za izvedbo zagotovljenega skupinskega odhoda sta potrebna najmanj dva potnika. Velikokrat se zgodi, da vozila niso polno zasedena. V tem primeru cena za vas ostane enaka, vrednost vašega potovanja pa je še boljša.

Programe, ki so del zagotovljenih skupinskih odhodov, je mogoče podaljšati na obali ali kjerkoli drugje - po vaših željah. 

BOCVANA
 

Bocvana je skriti raj v osrčju Afrike. Je miroljubna država, ena najbolj varnih na črnem kontinentu. Je afriška zgodba o uspehu. Zaradi redke poseljenosti in neokrnjene narave je v Bocvani ena izmed pomembnejših vej gospodarstva turizem, oblasti pa se s številnimi omejitvami in visoko cenovnimi safariji trudijo, da ta ne bi prerasel v masovnega, kot je to primer ponekod v vzhodni Afriki. Za safari boste sicer morali odšteti več denarja kot drugje, vendar pa boste doživeli sanjski safari, kot mu ni para.
SKUPINSKA POTOVANJA:
BOCVANA IN VIKTORIJINI SLAPOVI - DVA DRAGULJA JUŽNOAFRIŠKEGA KONTINENTA

Več o Bocvani ter individualnih potovanjh v Bocvano

JUŽNA AFRIKA
 

Južna Afrika je dežela raznovrstnih pokrajin, najlepšega afriškega mesta Cape town, številnih obrazov ter najrazličnejših ljudstev in kultur. V državi, ki se ponaša z odličnimi safariji, obalo dveh oceanov, vinorodnimi dolinami in z visokimi gorami, lahko občutimo izjemno sožitje napredka in tradicije. Za Južno Afriko je najbolj značilen tip potovanja tako imenovani »self drive«.  Če vam bolj ustreza potovati z vodnikom ali v skupini, je seveda tudi to mogoče. Država pa je poznana predvsem po raznolikosti. Toliko različnih stvari, kot jih lahko doživite v Južni Afriki, ne boste doživeli nikjer drugje v podsaharski Afriki: mesta, klasičen afriški safari, narava, ogledi kitov, pingvinov, morskih levov, potapljanje z morskimi psi, odlična hrana, še boljše vino, farme nojev,…
SKUPINSKA POTOVANJA:
TRENUTNO NI NA VOLJO

Več o Južni Afriki ter individualnih potovanjih v Južno Afriko

KENIJA
  
 

Nekdanja obljubljena dežela belih naseljencev je zaradi pisanosti živalskega in rastlinskega sveta, zaradi lahke in hitre dostopnosti do narodnih parkov ter zaradi dobrih letalskih povezav ena najbolj turistično obiskanih dežel v Afriki. Je naravni paradiž in nudi izjemno safari dogodivščino. Vendar če želite dobro izkušnjo, se je safarijem iz Mombase potrebno izogniti. Odpravite se v Masai Maro in parke v notranjosti dežele, kjer se bo pred vašimi očmi odvijal nepozaben živalski svet.
SKUPINSKA POTOVANJA:
NAJBOLJŠE KAR PONUJA KENIJSKI SAFARI

Več o Keniji ter individualnih potovanjih v Kenijo

NAMIBIJA
 

Med puščavo Kalahari in hladnim Atlantikom se nahaja Namibija, ena najlepših dežel na svetu. Na več kot 40-krat večjem ozemlju od Slovenije živi približno toliko ljudi kot pri nas, vendar pa kljub temu tam prebiva pisana paleta tradicionalnih kultur. Poleg prebivalcev (Himbe so tiste, ki nas Slovence še posebej privlačijo) in bogate infrastrukture vam bodo pod kožo zlezli predvsem prostranost in brezmejnost narave, očarljivost puščave, čudovite barve sipin, gora in neba ter bogat živalski svet. Verjemite, Namibija vas bo naravnost očarala! Raziščete jo lahko na tako imenovan »self drive« način, ki je v Namibiji zelo priljubljen in cenovno dostopnejši, lahko pa jo obiščete tudi z vodnikom, kar vam je ljubše.

SKUPINSKA POTOVANJA:
KLASIČNO RAZISKOVANJE NAMIBIJE
NAJBOLJ OBISKANI KRAJI NAMIBIJE
OBRAZI NAMIBIJE

Več o Namibiji ter individualnih potovanjih v Namibijo

TANZANIJA
  

Tanzanija je med Slovenci ena izmed najbolj priljubljenih držav črne Afrike. Vsi obožujejo Serengeti in Ngorongoro, ki sta bogata z življenjem. Njun obisk boste le stežka pozabili, saj predstavlja safari v njegovi najlepši luči.  V Tanzaniji pa najdemo še najmanj dva superlativa. Prvi je najvišji gorski masiv na stari celini, mogočni Kilimandžaro, in drugi so neskončne plaže rajskega Zanzibarja. Veliko je razlogov, da pokukate v ta košček našega planeta. 
SKUPINSKA POTOVANJA:
ČUDOVIT TANZANIJSKI SAFARI IN POČITNICE NA ZANZIBARJU

Več o Tanzaniji ter individualnih potovanjih v Tanzanijo